tisdag 9 oktober 2012

Teresa Collins Designs Fabrications...

Idag har jag skapat en LO i formatet 24cm x 32 cm. Bakgrundspappret kommer från mina gömmor och är ett akvarellpapper. Jag har sedan använt mönstrade papper ur Teresa Collins serie Fabrications...helt ljuvliga papper. Jag älskar starka färger och den här serien innehåller många olika mönster och färger - både milda och starka färger. Har även använt Die Cuts ur samma serie. Jag älskar ju att måla och har gjort en journaling på ett spillpapper och målat med akvarellfärger. Jag har även dekorerat med sydda kanter, washiejp och använt stämplat från 7 Gypsies. 

 
Jag har även besökt butiken idag... Pia har fått in massor av nytt, bl. a. från Heidi Swapps nya serie Vintage Chic, både mönstrade papper 12x12, underbara filefolders både stora och små, dekorationer, filefolder i chipboard, Pink Paislee 8x8 Resistable papers, mönstrade papper från PP 12x12 Portfolio och mycket mycket mer. Jag passade även på att köpa fler bokstavsstickers från Doodlebug design inc. och finns i flera olika färger - så användbart. :0) Nu måste jag kolla in alla fina nya saker och planera för flera albumprojekt.

Du har väl inte missat att jag håller minialbumskurs i butiken den 20 oktober mellan kl 9.30 och 14.30. Mer info om kursen hittar du här


Här ser du omslag och en vald sida ur albumet. :0)
Ha en härlig vecka!
Scrapkram
//Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar