lördag 24 november 2012

GLÖGGETIKETTER

HEJ!
När jag öppnade DT-kitet från Lektyg och Hantverk låg det bla julpapper från inkido "Forever Santa", på pappret var det olika tags och jag insåg att detta verkligen kommer bli en utmaning för mig :-)
Som jag tidigare berättat så är jag ganska ny i scrapvärlden och är ingen höjdare på kort mm så det blev att öppna nya sinnen.....
Men nu inser jag att det faktiskt var riktigt kul ! Jag gjorde glöggetiketter till vår hemmagjorda glögg som vi brukar ge bort istället för julblomma! Samt tillhörande presentpåse till!Jag har använt mig av dessa papper samt naturfärgade och vita cardstock.
Tagsen, hjärtan och julgranskulorna har jag klippt ut från papperserien "santa forever" från inkido!Julgranskulorna har jag tagit på crackle och glossy accents och det rödprickiga snöret emellan är  washitejp som jag vikit på mitten. Givetvis har jag chalkat in och dragit med edge scraper för att få den ruggiga känslan på kanterna!
Flasketiketten har jag bara stansat ut ett hål och stämplat med Lektyg och Hantverks runda god jul stämpel, har använt denna även nere i hörnet. skruvarna är röd ståltråd som jag virat runt en penna:-)


På denna flaskan så har jag tagit snöre och stjärnor som jag hittade i mina gömmor !


På den sista flaskan har jag tagit wellpapp och stansat ut stjärnor som jag satt med 3D kuddar, spetsbandet och allt annat finns hos Pia på Lektyg och Hantverk!!

Ha en riktigt bra helg!
Kramar Ulle

3 kommentarer: